Bauer Eszter

Krisztinaváros - 6. körzet

Az I. kerülethez szívvel kötődik az ember, így vagyok vele én is. Nagyon sok szál fűz ide, azon túl, hogy évek óta Budavár kulturális életének részese lehetek. Dédnagymamám a Fő utcában lakott, keresztanyám a mesebeli Virág Benedek Házban, a kisfiam pedig a Dísz térre járt óvodába, a Naphegyre iskolába. A hétköznapok és az ünnepek során is sok barátságunk itt köttetett.

Június 9-én szavazzon
Bauer Eszterre!

Eszterrel évek óta dolgozunk együtt a kultúra fejlesztésén és a polgári értékrend képviseletén. Tapasztalatból mondom, hogy nála alkalmasabb ember a választókerület lakóinak képviseletére nincs, mivel évtizedes rálátással rendelkezik a kerület problémáira. Kiváló kulturális szakember, aki jól ismeri az I. kerületet, hiszen családjával generációk óta ide kötődik, ennek köszönhetően sokuk személyesen is ismerhetik őt.

Tudását, kreativitását és magas szintű szakmai tapasztalatait a Budai Polgári Közösség elnökeként és a Budai Polgári Szalon egyik megálmodójaként is bizonyította. Jól látható, hogy a közös célok, az odafigyelés egymásra sikeres együttműködést és öszszetartó közösséget építenek.

Olyan képviselőre van szükség, aki szorgalmával és tehetségével a közösség érdekeit tudja szolgálni. Eszterben mindez megvan, hiszen közösségépítő tevékenységével és kiváló problémamegoldó képességével már alátámasztotta, hogy személye elengedhetetlen a választókerület fejlődéséhez, így jó szívvel tudom ajánlani képviselőjüknek.

Böröcz László – polgármesterjelölt

Krisztinavárosi programunk:

1. Rendezett parkokat! Teljeskörűen megújítjuk a Horváth-kertet, valamint kezdeményezzük a Vérmező átvételét a Fővárostól, hogy olyan fejlesztések valósuljanak meg, amelyek a kerületben élők biztonságos kikapcsolódását szolgálják.

2. Véget kell vetni a méltatlan állapotoknak a Déli pályaudvaron és annak környékén! A kormánynál és a fővárosnál kezdeményezzük az állomásépület és az aluljáró felújítását. 

3. Fejleszteni kell a környék gyalogos infrastruktúráját! Felújítjuk a meglévő zebrákat és új gyalogátkelőhelyeket hozunk létre az Attila úton, valamint a Mészáros utcában.

4. Buszkáosz helyett, több zöldfelületet! Turistabusz parkoló helyet újra virágos közparkot hozunk létre a Dózsa György téren.

5. Jól karbantartott közterületekre van szükség. Gondoskodunk a várfal rendbetételéről, valamint a várfal alatti utak, járdák, lépcsők karbantartásáról és fejlesztéséről.