Várnegyed

Képviselőjelöltünk a Várnegyedben: Wehner Kristóf

1. A Várnegyed élhetősége az első! Felülvizsgáljuk a Várnegyed behajtási és parkolási rendszerét és felvesszük a harcot a taxis hiénákkal szemben. 

2. A Várnegyed nem csak a turistáké. Megfizethető boltokat, szolgáltatásokat és működő postát biztosítunk a Várnegyedben is. 

3. Megoldást kell találni a turizmusból fakadó köztisztasági problémákra. Gyakoribb kukaürítésekkel és az utcák rendszeres mosásával a Várnegyedben élők számára is biztosítani kell a tiszta és rendezett környezetet. Felújítjuk a Dísz teret és a Kapisztrán teret.

4. Rendezni kell a műemlék bérlakásokban élők helyzetét. Biztosítjuk a méltányos és hatékony ügyintézést az érintett lakásértékesítésekkel kapcsolatban.

5. Politikai harcok helyett, érdekérvényesítést! A kerület fejlődése érdekében konstruktív együttműködésre van szükség a kormányzati építkezések beruházóival.

A Várban olyan alapvető szolgáltatások kellenek, melyeket az idősek is meg tudnak fizetni, és nem kell messze menniük, ha kulcsot kell másolniuk. Egy könnyebben orvosolható probléma pedig a szemétszedés lenne. Amikor jön egy nagyobb turistacsoport, pillanatok alatt megtelnek a kukát. Ki kell küldeni két embert, akik rendszeresen összeszedik a szemetet.

Legény Kinga nyugdíjas