Gulyás Gergely Kristóf

Naphegy, Tabán - 7. körzet

Gulyás Gergely Kristóf vagyok, az Ön önkormányzati képviselője és a Naphegy-Tabán választókerület képviselőjelöltje. 2019 óta veszek részt a kerületi közéletben, 2021 óta pedig képviselőként szolgálom a kerületet. Debrecenben születtem, majd négy londoni évet követően 2017-ben a kerületbe tértem haza. Itt ismerkedtem meg a feleségemmel, majd 2020-ban szintén itt kötöttük össze életünket. 2023 óta egy gyönyörű kisfiú büszke édesapja vagyok.

Rocky IV. Az egész sorozat nagy kedvenc, mindig is motiváló volt nézni, ahogy a padlóról feláll Rocky, és kemény munka árán sikert ér el. A negyedik részben volt talán ez a padló a legmélyebben, és a léc a legmagasabban.

Alapvetően, amikor egyedül vagyok, vagy utazom, nem zenét hallgatok, hanem sokkal inkább hangoskönyveket és podcasteket. Az aktuális kedvenc zeném így attól függ, hogy a feleségemmel vagy a kisfiunkkal éppen mit hallgatunk otthon „rongyosra“.

Bolognai spagetti. Paradicsomszósz, hús, tészta, kell még más? Utána egy finom tiramisu és egy jó, fekete espresso alkotja a tökéletes ebédet.

Június 9-én szavazzon
Gulyás Gergely Kristófra!

Gergő csapatunk egyik legfiatalabb tagja, aki Londonban végzett egyetemi tanulmányait követően, egy nemzetközi karriert hátra- hagyva költözött haza annak érdekében, hogy itthon kamatoztassa megszerzett tudását. 

Jól ismeri a várost, tudja, hogy milyen helyi problémák foglalkoztatják az itt élőket. Elhivatott és proaktív munkájának köszönhetően újulhatott meg a Pom Pom játszótér, de Gergőnek kiemelt szerepe van a jelenleg zajló naphegyi forgalomcsillapítás előkészítésében is.

Kitűnő képességeire a képviselői munkáján felül a Gazdasági és Jogi Bizottság elnökeként figyeltem fel.  Humorának és közvetlenségének köszönhetően mindenkivel megtalálja a közös hangot, így a közösségépítésben is kiváló szolgálatot teljesít.

Szorgalmára, széleskörű ismereteire és tapasztalataira nagy szüksége van a kerületnek és az itt élőknek egyaránt. Biztos vagyok benne, hogy Gulyás Gergely Kristóf a legjobb választás a választókerület lakóinak.

Böröcz László – polgármesterjelölt

Naphegy - Tabán programunk:

1. Száguldozó autók helyett a családok biztonsága az első! Lakó-pihenő övezetté alakítjuk a Naphegyet.

2. A Naphegy nem átjáróház. Megvédjük az itt élőket a Mészáros utcai buszpályaudvar megépítésétől.

3. Több és jobb sportolási lehetőséget! Fejlesztjük a Czakó utcai Sport- és Szabadidőközpontot.

4. Rendezett és biztonságos körülményeket kell teremteni a gyalogosok számára. Jól karbantartott járdákra, biztonságos zebrákra és a közvilágítás fejlesztésére van szükség.

5. A Tabán zöldfelületei magas szintű gondozást igényelnek. Kezdeményezzük a Tabán átvételét a Fővárostól, hogy a zöldfelületek gondos kézbe kerüljenek.