Bodnár Előd

Gellérthegy - 8. körzet

Bodnár Előd vagyok, nős, két gyermek édesapja és gellérthegyi lokálpatrióta. Ide születtem és itt töltöttem a gyerekkoromat a hegy újbudai oldalán lévő Kemenes utcában. Miután szüleimmel elköltöztünk Pest belvárosába, mindig az volt a vágyam, hogy egyszer visszaköltözzek a Gellérthegyre, amit már felnőttként sikerült megvalósítanom. Ennek köszönhetően – legnagyobb örömömre – a fiaim már szintén a hegyen nőhetnek fel.

Június 9-én szavazzon
Bodnár Elődre!

Több kerületi civil egyesület aktív tagja, melyekben az itt élőkkel közösen segítik elő a kerület fejlődését különböző javaslatokkal, kezdeményezésekkel.

Az általa elvégzett munka mindenki számára példamutató, ezért nagyon örülök annak, hogy közösen dolgozhatunk a kerület jövőjéért. Első találkozásunk nem is jöhetett volna létre máshol, mint a Gellérthegy ikonikus teraszán, az Avar presszóban. Gyorsan megtaláltuk a közös hangot, hiszen mindkettőnket ugyanaz a motiváció hajt, jobbá tenni a Gellérthegyet, és a teljes I. kerületet. Imponáló volt számomra az a felkészültség, tapasztalat és helyismeret, ami jellemzi. Az első beszélgetésünket követően már tudtam, hogy megtaláltam a tökéletes jelöltet a helyiek képviseletére. 

Kiváló kommunikációs képességekkel rendelkezik, ismeri a környék lakosait, és képes mindenkivel megtalálni a közös hangot.

Úgy vélem, hogy Elődnél jobb jelöltet keresve sem lehetne találni. Igazi gellérthegyi lokálpatrióta, aki a környék minden rezdülését ismeri. Elkötelezettségét, és odaadását hosszú ideje bizonyítja.

Böröcz László – polgármesterjelölt

Gellérthegyi programunk:

1. Legyen végre gazdája a Gellérthegynek! Felmérjük az utak, járdák, lépcsők, korlátok, zöldfelületek állapotát, és gondoskodunk a színvonalas karbantartásukról.

2. Biztosítani kell az itt élők nyugalmát. Korlátozzuk az átmenő forgalmat és sebességcsökkentést vezetünk be a levegőszennyezés csökkentése érdekében.

3. Szennyező turistabuszok helyett modern, környezetbarát alternatívára van szükség. Megvizsgáljuk a Gellérthegyi sikló megépítésének lehetőségét.

4. Több sportolási lehetőséget! Átfogó koncepció mentén fejlesztjük a Gellérthegyi közparkot és a Filozófusok kertjét a hiányzó szabadidős funkciók biztosításával. Megvizsgáljuk futókör kialakításának lehetőségét.

5. Fényt hozunk a Hegyre! Fejlesztjük a közvilágítást a parkokban és az utcákon egyaránt.

Naphegy - Tabán programunk:

1. Száguldozó autók helyett a családok biztonsága az első! Lakó-pihenő övezetté alakítjuk a Naphegyet.

2. A Naphegy nem átjáróház. Megvédjük az itt élőket a Mészáros utcai buszpályaudvar megépítésétől.

3. Több és jobb sportolási lehetőséget! Fejlesztjük a Czakó utcai Sport- és Szabadidőközpontot.

4. Rendezett és biztonságos körülményeket kell teremteni a gyalogosok számára. Jól karbantartott járdákra, biztonságos zebrákra és a közvilágítás fejlesztésére van szükség.

5. A Tabán zöldfelületei magas szintű gondozást igényelnek. Kezdeményezzük a Tabán átvételét a Fővárostól, hogy a zöldfelületek gondos kézbe kerüljenek.