Krisztinaváros

Képviselőjelöltjeink Krisztinavárosban: Fazekas Csilla, Fróna Levente, Bauer Eszter, Gulyás Gergely Kristóf

1. Rendezett parkokat! Teljeskörűen megújítjuk a Horváth-kertet, valamint kezdeményezzük a Vérmező átvételét a Fővárostól, hogy olyan fejlesztések valósuljanak meg, amelyek a kerületben élők biztonságos kikapcsolódását szolgálják.

2. Véget kell vetni a méltatlan állapotoknak a Déli pályaudvaron és annak környékén! A kormánynál és a fővárosnál kezdeményezzük az állomásépület és az aluljáró felújítását. 

3. Fejleszteni kell a környék gyalogos infrastruktúráját! Felújítjuk a meglévő zebrákat és új gyalogátkelőhelyeket hozunk létre az Attila úton, valamint a Mészáros utcában.

4. Buszkáosz helyett, több zöldfelületet! Turistabusz parkoló helyet újra virágos közparkot hozunk létre a Dózsa György téren.

5. Jól karbantartott közterületekre van szükség. Gondoskodunk a várfal rendbetételéről, valamint a várfal alatti utak, járdák, lépcsők karbantartásáról és fejlesztéséről.

A Vérmező rendbetételére nagy szükség van. A Déli pályaudvarnál nem tudom, hogy mit csinálnak, de évek óta nem látok ott dolgozni semmit, csak az állványokat. Épp ideje lenne kezdeni valamit azzal is.

Halmos Gusztáv nyugdíjas