Wehner Kristóf

Várnegyed - 1. körzet

Wehner Kristóf vagyok, születésem óta az I. kerület lakója. Családunk generációk óta él a Várban, ahol én is születtem és nőttem fel. A Budavári Általános Iskola és a gimnáziumi éveim után a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem tanári diplomát. Feleségemmel és három gyermekünkkel azóta is a Várban élünk. Jelenleg építőipari szakmai irányítóként, projektmenedzserként dolgozom. Szeretek túrázni, biciklizni és focizni.

A Bud Spencer, Terence Hill filmek, azok közül is az És megint dühbe jövünk!

Sokféle zenét hallgatok, sok- féle stílusban, de a rockzene közel áll hozzám: Rolling Sto- nes, ZZ Top, Billy Idol, Bruce Springsteen, AC/DC, U2, Pink Floyd például.

Vadas hús mártással és krokettel.

Június 9-én szavazzon,
Wehner Kristófra!

Kristóf teherbírásával és elkötelezettségével az első pillanattól kezdve példát mutat csapatunk számára. Mindig lenyűgözött, hogy mennyire mélyrehatóan ismeri a kerületet, annak történelmét, hagyományait és az aktuális problémákat.

Jelenleg az önkormányzat Gazdasági és Jogi bizottságában dolgozik azon, hogy jobb hellyé tegye az I. kerületet mindenki számára. Mindig a közösség érdekeit helyezi előtérbe, amelyeket őszintén és hitelesen tud képviselni. Kristóffal nem lehet úgy végigsétálni a Várnegyeden, hogy az itt élők ne állítsák meg egy-egy ötlettel, vagy jókívánsággal.

Ez persze nem véletlen, hiszen a Wehner család már generációk óta a Várban él, és igazi lokálpatrióta módjára igyekeznek a lehető legtöbbet tenni a helyi közösségért. Az I. kerületnek olyan képviselőkre van szüksége, akik a saját érdekeik helyett a közösség fejlődését helyezik a középpontba, meghallgatják a helyi lakosok igényeit, és hitelesen képviselik azokat. Véleményem szerint Wehner Kristóf pontosan ilyen ember, akit a legnagyobb magabiztossággal tudok ajánlani minden, a Várnegyedben és a várszoknyán élő polgár számára!

Böröcz László – polgármesterjelölt

Várnegyed programunk:

1. A Várnegyed élhetősége az első! Felülvizsgáljuk a Várnegyed behajtási és parkolási rendszerét és felvesszük a harcot a taxis hiénákkal szemben. 

2. A Várnegyed nem csak a turistáké. Megfizethető boltokat, szolgáltatásokat és működő postát biztosítunk a Várnegyedben is. 

3. Megoldást kell találni a turizmusból fakadó köztisztasági problémákra. Gyakoribb kukaürítésekkel és az utcák rendszeres mosásával a Várnegyedben élők számára is biztosítani kell a tiszta és rendezett környezetet. Felújítjuk a Dísz teret és a Kapisztrán teret.

4. Rendezni kell a műemlék bérlakásokban élők helyzetét. Biztosítjuk a méltányos és hatékony ügyintézést az érintett lakásértékesítésekkel kapcsolatban.

5. Politikai harcok helyett, érdekérvényesítést! A kerület fejlődése érdekében konstruktív együttműködésre van szükség a kormányzati építkezések beruházóival.